понеделник, 6 март 2017 г.

Оптични илюзии и други размисли/ Optical illusions and other thoughts

Знаех, че е минало доста време, откак поствах за последно, но нямах представа, че е повече от месец. Не че не съм плела или правила нищо, което да е интересно да се покаже. Напротив. Но така и не успях да снимам качествено :(

Знам, че има хора, които се подиграват на любители на ръкоделията, които снимат и показват направеното. Ние с вас, обаче, знаем добре, че удоволствието от споделянето е голямо и е далеч от обикновената хвалба. Да, има я и нея, но в добрия смисъл! 

Имах благо гости и за малката Амина, дъщеричката на приятелката ми, изплетох много хубави неща за подарък, а не успях да снимам преди това! Те също ми подариха изработена от приятелката ми + сладките ръчички на Аминка хубава картина, на която моя котарак Лео счупи стъклото и така и нямам добре снимана да се похваля!

И така натам...

Затова сега ще споделя нещо съвсем различно, което, предполагам, ще ви хареса. Става дума за оптичните илюзии на професор Акийоши Китаока (Akiyoshi KITAOKA). Ако разгледате сайта му ТУК, има и разработени оптични илюзии на други хора. 

Нямам любима - всички са много интересни! Но пък човек веднага почва да вижда част от тях под формата на одеялца и стенни килимчета :D 

Rotating snakes

Primrose's field



Uzumaki ampan



Няма коментари:

Публикуване на коментар

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Oombawka Design
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop