понеделник, 26 март 2012 г.

Дървени палети

Всички знаят за гладната кокошка, дето сънува просо, та моите сънища са пълни и объркани :)
Постоянно си правим планове за какво ли не и си мечтаем - не точно онези мечти, дето са непостижими, ами такива, дето се надяваме Бог да ни даде възможност за една къща, дворче, някоя и друга педя земя за градина, някое и друго животно, птички, цветя, тревички и пр, и пр...:))


Измислили сме го, с две думи :) Но само толкова. Скоро ще си постна тук идеите за глинените и чувалени къщи - това сме го огледали отвсякъде още преди време. Сега в момента сме на тема палети - от тях наистина могат да се измайсторят какви ли не неща! Това е точно, като за мен! С палети, рабица, хартия - буквално можеш да си обзаведеш дома, като покриеш на подходящите места с дюшеци от дунапрен, облечени в подходящи платове и дамаски. Отделно ако се поставят дървени пънове с различни предназначения из дома - те допълнително внасят уют.


Рядко разбирам цените в някои мебелни магазини, още по-малко хората, които ги дават...Аз лично наистина бих се чувствала перфектно иншаАллах, на палетен диван, покрит с дунапренен дюшек, както и отпред масичката ми да е от палети...
А като знам колко възглавнички съм ушила и колко още мога да нашия от непотребни дрехи - е, то покрай разните му там рециклирания, не останаха непотребни дрехи :))) Да живеят магазините за евтини втора употреба парцалки :)) Хех, ами да :)


КАкто и да е - сега по-долу пускам снимките от един блог за обзавеждане (Мой дом), колкото да си ги имам под ръка. Идейни са, определено! 














































linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Oombawka Design
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop