понеделник, 26 март 2012 г.

Дървени палети

Всички знаят за гладната кокошка, дето сънува просо, та моите сънища са пълни и объркани :)
Постоянно си правим планове за какво ли не и си мечтаем - не точно онези мечти, дето са непостижими, ами такива, дето се надяваме Бог да ни даде възможност за една къща, дворче, някоя и друга педя земя за градина, някое и друго животно, птички, цветя, тревички и пр, и пр...:))


Измислили сме го, с две думи :) Но само толкова. Скоро ще си постна тук идеите за глинените и чувалени къщи - това сме го огледали отвсякъде още преди време. Сега в момента сме на тема палети - от тях наистина могат да се измайсторят какви ли не неща! Това е точно, като за мен! С палети, рабица, хартия - буквално можеш да си обзаведеш дома, като покриеш на подходящите места с дюшеци от дунапрен, облечени в подходящи платове и дамаски. Отделно ако се поставят дървени пънове с различни предназначения из дома - те допълнително внасят уют.


Рядко разбирам цените в някои мебелни магазини, още по-малко хората, които ги дават...Аз лично наистина бих се чувствала перфектно иншаАллах, на палетен диван, покрит с дунапренен дюшек, както и отпред масичката ми да е от палети...
А като знам колко възглавнички съм ушила и колко още мога да нашия от непотребни дрехи - е, то покрай разните му там рециклирания, не останаха непотребни дрехи :))) Да живеят магазините за евтини втора употреба парцалки :)) Хех, ами да :)


КАкто и да е - сега по-долу пускам снимките от един блог за обзавеждане (Мой дом), колкото да си ги имам под ръка. Идейни са, определено! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
The Hooked Haberdasher
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop