събота, 2 ноември 2013 г.

Рожден ден на Ролер.нет и хубав есенен уикенд в София

Днешния ден се очертаваше като по-натоварен, но лошото сутрешно време, като за началото на ноември, ни накараха да минем повече километри на градско, отколкото възнамерявахме преди това!
Доста студената сутрин в събота, ни отказа да носим ролерите със себе си и веднага след курса по минерология и геология в Музея "Земята и хората" да се присъединим към рождения ден и мини уърк шопа на roler.net и "Да караме заедно ролери" в парка Заимов.
Насладих се обаче на малкото ми спокойни час и половина на кафе и книга с сладкарница Неделя, чакайки Камал да свърши курса си. Този път, разказа ми после, са се занимавали с "люлката на Нютон" и маса/ плътност/ гравитация... :) Опитно :)
Разходихме се, аз исках да видя онези дървета, които снимам всяка събота дали има напредък листопада им...Много ми хареса това почти останало без листа дърво на фона на вечнозелената ела!


Свежи жълтурчета :)
 

Слънцето вече беше надникнало иззад облаците, личеше синьото на небето и ние...се върнахме до Западен парк, за да се преоблечем и да вземем ролерите!Оттам - хайде към парка Заимов :)
Пълен с посетители парк - всеки до последно се надява да хване някой останал витамин Д!Кънкьорите се бяха събрали - ние бяхме за първи път с други кънкьори и това, което видяхме ни впечатли, зарадва и обнадежди за бъдещите умения на Камал.


Той имаше възможността да покара и да научи някои неща от двамата ръководители на ролер-училища в София - има да потренира! 
Хапна и от прекрасната торта за рождения ден.


Станах разногледа! 
Такава скорост развиваха някои от кънкьорите, такива умения имаха други...че се чудех кого да гледам по-напред! А и Камал постоянно тренираше нещо ново - я да кара на 1 крак, я да спира по нови начини, я да минава по различен начин покрай конусите...Че и него да гледам... :))
Учи се да кара на 1 крак


Ранното стъмване с радост все пак ме накара да подтикна Камал да си ходим!
За щастие минахме не през центъра, а покрай протестиращите студенти през СУ - чудесни групи свиреха на живо...!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Oombawka Design
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop