вторник, 17 февруари 2015 г.

За желаещите - 3 различни проекта за одеяла/ For those who wish - 3 Knit & Crochet #Afghan projects

И 3-те проекта започнаха преди време, но това няма такова значение, защото всеки от тях е съставен от различни квадрати, за които схемите се дават през определен период. Т.е. не губите нищо, ако започнете по-късно, довършвате когато можете.

Трите проекта са с различна степен на трудност, но всичко е описано много добре. Можете да се консултирате с други потребители, да прочетете коментарите, в които обикновено има въпроси и отговори. А другия вариант съм аз - тук съм, ако имате въпроси, с радост ще помогна.

1. The 2015 Moogly Afghan Crochet-Along

Засега са направени първите 3 квадрата - вие сами избирате цветовите съчетния, а можете да изплетете отново някой от тях с друга палитра и да експериментирате. Ето и моите квадрати, макар скоро да направя нови - все още не съм решила крайния продукт в коя гама да бъде. 

Вижте тук! Click here!
  
Вижте тук! Click here!


Вижте тук! Click here!


2. 2015 Knit & Crochet-Along: Mystery Afghan

Засега е дадена първата схема - най-обикновено бабино квадратче, от което трябва да се изплетат 20 броя в основния цвят, в който сте решили да бъде одеялото ви.
Схемата я има на Английски, аз я дадох тук и тук и на Български език - съвсем лесна за изпълнение. Така че 20 броя си ги правите, докато гледате телевизия или просто си почивате. 
Аз още си доизплитам бройката от 20 квадратчета :)

3. Sophie’s Universe CAL 2015

Това вече е по-трудно за изпълнение одеяло, но Dedri aka Look At What I Made!, е задала 3 типа на големина на квадратите и оттам - и на сложност на изпълнение.
Всичко е обяснено много добре, с достатъчен снимков материал. Но въпреки това не го препоръчвам на начинаещите - за тях са по-горните модели. 

Това е прокетът, започнат най-отдавна и вече са дадени 6 схеми. Но, както казах, това че вече е стартирал, не е проблем за онзи, който е решил сега да започне. Схемите са налице и вие правите всичко, когато и колкото можете. 

Давам само за пример CAL 2015 part #6:Приятна работа ви желая - дори ей така, между другото, накрая ще си имате красиво одеяло :)

Ако имате въпроси, тук съм :)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Oombawka Design
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop