четвъртък, 13 септември 2012 г.

Подготовка за училище, част 2/ Preparing for school

Както винаги, така и тази година, с удоволствие започнах да правя подвързии на тетрадките на Камал. 
Имах си на ум един нов начин, който е доста атрактивен, поне за мен. Лошото е, че не мога да си спомня в кой блог беше предложението, за да мога да линкна. PS - току що го намерих :) - suzyssitcom.com/)
Това, което в крачка реших, беше да направя подвързиите така, че примерно по математика тетрадките да бъдат в син картон, по български - в червен, по английски - в зелен, по друг предмет - в жълт и т.н.
Тази идея заимствах от едно изискване на класната на Камал в 1-ви клас, което много ми хареса - тя искаше различни на цвят папки, в които децата слагаха учебниците и тетрадките си. Например по математика беше в зелена папка, българския - в жълта, английския - в червена и т.н. Това определено беше лесен начин за отделяне и лесно изваждане на всички помагала.
Така и сторих с тетрадките. Е, начина, по който ги подвързвам не е много бърз и затова не съм приключила още с всички тетрадки, но аз така и така не знам колко бройки ще са необходими. Затова и не се притеснявам - иншаАллах ще продължа идните дни. 
Не са много хубави снимките, но все пак:


Лице
гръб

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации

I've been featured on:

I've been featured on:
Oombawka Design
Featured Five Club
Stitch It Up Link Party
2 Crochet Hooks
EyeLoveKnots
featured button
Oombawka Design
Be A Crafter xD
Creative Crochet Workshop